divendres, 28 d’agost del 2009

MNAC

Torna a ser Divendres !!!!!!

Encara estem d'estiu però cada vegada queda menys per la tardor...
Per aquest cap de setmana faré una proposta cultural... una visita al MNAC. A part de la col·lecció del Romànic i el Gòtic que són espatarrants, també es poden veure el llegat Cambó i la col·lecció d'Art Modern que no estan pas malament.
A més ara hi ha d'exposició temporal fins al 27 de setembre 'Això és la Guerra!' Amb fotografies de Robert Capa i Gerda Taro.
Feu una volta per la web que hi trobareu també cosetes interessants com els contes d'Una ma de contes' o activitats que es poden fer en família o amb infants...

Si sou dels que teniu les vacances encara per fer i no sabeu on anar podeu mirar de passar uns dies al Valle de Ricote, una vall sorprenent a l'interior de Murcia que va ser l'últim lloc d'on s'expulsaren els moriscs. Allà hi trobareu molta tranquilitat, uns pobles que encara guarden part del seu passat, un balneari, llimoners, tarongers, sínies d'aigua, sèquies... i ara n'és un bon moment per anar ja que al juliol o agost fa moltíssima calor !!!


Per allotjar-vos os recomanaria la Finca del Parque, les cases rurals són encantadores i l'entorn tot de jardins i horta (a més de tenir un gran valor sentimental per mi, ja que allà hi van viure els meus besavis i rebesavis)

Doncs això... Bon Cap de Setmana !!!!!!!! i aprofiteu el que queda d'estiuet !!!!!!!!!