divendres, 5 de febrer del 2010

Badalona Bressol del Basquet !

Per fi ha tornat el divendres !!!!!!!!!!!!!!!!

El gran esdeveniment del cap de setmana no podia ser altre que el partit que es jugarà a Badalona dissabte a les 6 de la tarda: Penya -Barça !!!!!!!!
A veure si el Partizan els ha tocat i continuem la ratxa ... encara que el Barça està molt bé, l'esperança en la Penya és l'últim que podem perdre....
Si voleu anar al camp no se si hi ha entradas, però es poden comprar al web de la Penya. També faran el partit per la tele a La 2.

Una altre proposta pel cap de setmana és en la temporada que estem anar a la NEU. Si voleu saber l'estat de les pistes o qualsevol altre informació podeu consultar Temps de Neu. Com podreu veure els gruixos de neu a Boi-TAULL son de 210 cm... crec que val la pena passar-se algun cap de setmana per allà.

L'Agrupació Astronòmica de Sabadell ha canviat el format del seu web, és un bon moment per a tornar-li a fer una ullada. Encara que aquest cap de setmana crec que no n'hi ha cap activitat, hi ha una observació per internet del Cel Profund el dimarts dia 9 de 9 a 11 de la nit, i també podeu programar més activitats per lo que resta de mes.

I per acabar podeu fer una ullada avui aprofitant que és divendres i no s'ha de treballar tant als blocs amics, que aquests dies he estat inspirada i escrit en algun d'ells.

BON CAP DE SETMANA A TUTOM !!!!
i que guanyi la Penya !

2 comentaris:

Anònim ha dit...

En casa tendremos jaleo..Pipo de la penya..yo del Barça

Mira ha dit...

No sabia yo que Pipo era de la Penya !!! jeje som els millors ...
Que lo disfruteis... se por experiencia que es divertido tener alguien con quien discutir en un barça penya...